HELKÖK

Hem / HELKÖK

Vi har valt Länghemskök

Det finns många köksleverantörer på marknaden, låt oss berätta lite om oss och varför Länghemskök är rätt val för Dig!

GRUNDAT 1951 – ERFARENHET OCH TRADITION

Länghemskök är ett familjeägt företag som grundades 1951 och har sedan dess tillverkat färdigmonterade köksskåp för den svenska marknaden. Mycket har naturligtvis hänt sedan dess men verksamhetens kärna är oförändrad. Under åren har de samlat på sig erfarenhet och kunnande som kommer dig som kund till del.

KVALITET OCH KÄNSLA – HANTVERK FRÅN VÄSTERGÖTLAND

Precis som vid starten ligger idag fokus på att göra kvalitetsprodukter med mycket känsla till ett rimligt pris. Länghemsköks starkaste värden ligger i kvalitet, ansvar och tillgänglighet, kundens behov står i centrum!

Hos Länghemskök samsas traditionellt hantverk med modern träindustri. Fabriken ligger i Länghem, Tranemo Kommun, och personalen är i de flesta fall boende på orten. För att klara en effektiv tillverkning med god kvalitet har vi också en modern maskinpark.

    

DESIGN OCH FUNKTIONALITET – ALLA TIDERS KÖK

Länghemsköks breda sortiment med mängder av unika skåpsmoduler och luckmodeller gör att alla kök blir unika. De erbjuder flera olika träslag, diverse olika material och valfri färgsättning. All produktion sker mot kundorder så Ditt kök specialtillverkas just för Dig!
Länghemskök strävar alltid efter att ligga i framkant med funktioner och skåpen inreds med högkvalitativa lådor, karuseller och utdrag som garanterar att Ditt kök förblir modernt i många år.

I produktutbudet finns allt från traditionella lantkök till de mer avskalade, handtagslösa köken med antingen infällda grepp eller ”Push to Open”.

    

 

Hos oss på Forshaga Kök får du tips och råd , från idé till montage och vi är aldrig mer än ett samtal bort.